Butiker uppmuntrar till en god handling

Butiker uppmuntrar till en god handling

 

I ett nytt samarbete med Röda Korset vill landets 432 Ica Supermarket-butiker underlätta för kunder och medarbetare att göra en god handling. Samarbetet innebär både en insamling av pengar och uppmuntran till engagemang genom att ge av sin tid.  Insamlingsprojektet, som går under namnet En god handling, är ett gemensamt initiativ där alla 432 Ica Supermarket-butiker över … (läs mer)
Jeff Bridges i samarbete med Marc O’Polo

 

Redan 2014 tog Marc O’Polo tillsammans med skådespelaren och buddhisten Jeff Brigdes fram en mindfulness-kollektion, där delar av försäljningen gick till välgörande ändamål. Varumärket har sålt över 60 000 produkter ur kollektionen vilket genererat mer än 125 000 amerikanska dollar till The Institute of Compassionate Awareness. Jeff är en entusiastisk anhängare av mindfulness och som … (läs mer)
Synoptik öppnade två butiker – och invigde insamling

 

I samband med att Synoptik i dag öppnade butik i Hässleholm och Båstad invigdes en glasögoninsamling till Optiker utan gränser. Hjälporganisationen kom nyligen hem Guatemala där man provat ut glasögon åt 2 351 behövande människor så att de kan se bättre och därmed studera och arbeta. Den nya insamlingen i de två butikerna förväntas inbringa … (läs mer)