Kicks är en skönhetskedja som erbjuder ett helhetskoncept inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Kedjan har 250 butiker (2019) i Sverige, Norge och Finland och en omnikanalslösning, där fysisk butik och e-handel är integrerat.

Kicks har flaggskeppsbutiker i Göteborg, Oslo och Malmö och är en del av Axel Johnson-koncernen.


Kicks satsar på mobil lösning för omnikanal

Kicks satsar på mobil lösning för omnikanal

 

Kicks investerar i en ny teknisk lösning anpassad för omnikanal i Sverige, Norge och Finland. Merparten av kassorna blir mobila. Bedege och Kicks har tecknat ett avtal om driftsättning av en ny butiksdatalösning för Kicks butiker i Sverige, Norge och Finland. Lösningen omfattar Kicks samtliga ca 240 butiker och närmare 700 kassor. Mobila enheter Projektet omfattar en … (läs mer)
Elle öppnar e-butik med Kicks

Elle öppnar e-butik med Kicks

 

Nu slår Elle tillsammans med Kicks upp portarna till en skönhetsdestination på nätet: Elle Shop Beauty. Elles skönhetsexperter har handplockat hundratals favoriter ur Kicks sortiment och byggt en digital skönhetsbutik på Elle.se – fylld med kultprodukter, nyheter, tidlösa klassiker, nischdofter och nästa generations it-produkter. På Elle.se kommer besökarna att kunna botanisera bland skönhetstrender och makeuptips och direkt kunna lägga produkterna … (läs mer)