Här öppnar Grandpa i Malmö

Här öppnar Grandpa i Malmö

 

Livsstilskonceptet Grandpa öppnar butik i Malmö. Man får sällskap av varumärket Meadow of Malmö som också etablerar sig på samma gata.  Grandpa driver fyra livsstilsbutiker, en i Göteborg, tre i Stockholm samt en onlinebutik på www.grandpa.se. Dags för Malmö I februari 2016 öppnade de sin senaste butik på Gamla Brogatan och nu, ett år senare, … (läs mer)

CityhandelNya butikerNyheter


Snart blommar det på Coops tak

Snart blommar det på Coops tak

 

I dag, den 22 oktober, påbörjas utvecklingen av en storskalig takodling ovanpå Coops butik vid Garnisonen i Stockholm. På taket kommer odlingarna att samsas med bikupor och solpaneler. Stadsodlingar har blivit en allt vanligare syn i storstäder världen över. Fördelarna är många: den biologiska mångfalden ökar, bin får bättre förutsättningar att klara livet i staden … (läs mer)

ProNyheterCityhandel


Så ser Vasakronans pop up ut

Så ser Vasakronans pop up ut

 

I fjol lanserade Vasakronan Smart & klart, ett koncept som vänder sig till företag som söker nyckelfärdigt kontor med snabb inflyttning. Ungefär samtidigt testades de första pop-up-butikerna. Nu har de två koncepten sammanfogats.

ButikskonceptProNyheter


Nomineringar till NCSC Awards klara

Nomineringar till NCSC Awards klara

 

Köpcentrumbranschens årliga prisutdelning NCSC Awards sker den 22 oktober på Grand Hôtel i Stockholm. Nytt för i år är att två expert-jurygrupper har utsett de nominerade i kategorierna för årets bästa: hyresvärd, centrumledare, konsult och hyresgästkoncept.

NyheterKöpcentrumPro