Vasakronan rekryterar ny marknadschef

Karolina Wilderfalk.

Vasakronan har rekryterat Karolina Wilderfalk till rollen som marknadschef. Hon kommer närmast från en roll som marknads- och kommunikationschef på Schneider Electric i Sverige.

Karolina Wilderfalk har en bakgrund som marknadsekonom och dessutom erfarenhet inom marknadsföring och kommunikation, både från B2B och B2C.

Hon kommer närmast från Schneider Electric Sverige där hon ansvarat för att leda och utveckla marknadsfunktionen. Fokus var där satt på digital utveckling, tillväxt och positionering av Schneider Electric som partner för ökad digitalisering och hållbarhet.

Kommunicera klokt och balanserat

I sin nya roll ska Karolina Wilderfalk leda, forma och utveckla Vasakronans marknadsföring och kundkommunikation.

– Karolinas ansvar blir att säkerställa att det kommuniceras till våra kunder på ett klokt, balanserat och framåtriktat sätt som möter deras behov. Med sin bakgrund har hon alla förutsättningar att bidra på ett bra sätt till bolagets fortsatta framgång, säger Bo de Besche, chef, kund och marknad.

Tillträder i mars

Karolina tillträder den 4:e mars och efterträder Viktoria Nilsson som valde att lämna bolaget vid årsskiftet inför en utlandsflytt.