Vasakronan rekryterar ny affärschef

Vasakronan har utsett ny affärschef för Stockholm City.

Susan Strömbäck, i nuläget fastighetsutvecklare på Vasakronan, blir ny affärschef för affärsområde Stockholm City. Hon tillträder sin nya roll den 1:a februari 2024.

Susan Strömbäck har en teknisk bakgrund med inriktning på fastighetsförvaltning från KTH och har drygt 20 års erfarenhet av uthyrning, kundansvar, fastighetsutveckling och ledarskap.

Hon började arbeta inom Vasakronan 2007 som fastighetschef och har sedan 2013 haft en roll som fastighetsutvecklare. Detta med ansvar för utvecklingen av bland annat Sergelgatan och kvarteret Nya Kronan i Sundbyberg.

Stort intresse för tjänsten

– Intresset för den här rollen har varit stort både externt och internt och jag är glad att Susan har tackat ja. Hon har den erfarenhet och de förmågor som behövs för att fortsätta driva affären och utvecklingen av våra stråk och områden i Stockholm city vidare på ett bra sätt, säger Anna Nordin, chef Vasakronan, Stockholm.

Vasakronans fastighetsportfölj i Stockholm består av fyra affärsområden; City, Nord, Syd och Öst. Susan efterträder Martin Sandgärde som lämnar bolaget för en roll hos Nrep.