Resortkänsla i Carrefours nya köpcentrum

 
Det är uppseendeväckande på grund av sin storlek. Men Carrefours nya köpcentrum på Mallorca är intressant av flera anledningar än så. Känslan av att befinna sig på en resort är påtaglig. Carrefour Property har öppnat sitt hittills största köpcentrum i Balearerna. Det vill säga ögruppen i västra Medelhavet som består av bland annat Mallorca och … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Köpcentrum 486 Pro 3831 Internationellt 1059 Design 250


Media Markt samarbetar med startups

 
Media Markt presenterar i dagarna ett samarbete med sju nordiska techstartups. Företagens produkter kommer att finnas till försäljning på Media Markt under 2016. Bland de nya teknikprodukterna finns en svävande lampa och ett digitalt dörrlås. Media Markt har sedan etableringen i Sverige för tio år sedan haft som mål att ge kunderna ett brett sortimentet med … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Nyheter 3080 Ny teknik 359 Produktutveckling 261 Pro 3831


Klappat och klart med Media Markts robot

 
Trenden med Robot Retail fortsätter. Media Markt inleder nu ett samarbete med ABB och deras tvåarmade robot YuMi. Roboten kommer under december månad hjälpa till med paketinslagning i 18 Media Markt-varuhus runt om i landet. Handelstrender har tidigare berättat om hur en robot anställts som guide i ett varuhus i Japan. Vi har också rapporterat … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Pro 3831 Nyheter 3080 Produktutveckling 261 Ny teknik 359