Över 3 miljoner besök på Mall of Scandinavia

 

Mall of Scandinavia firade den miljonte kunden redan efter 19 dagar och i helgen nåddes en ny milstolpe – nu har centrumet haft över 3 miljoner besökare. Stockholms nya shoppingdestination slog upp portarna med en uppmärksammad invigning den 12 november 2015. Intresset för Mall of Scandinavia har varit enormt och på knappt två månader nådde … (läs mer)
Lego Store öppnar i Mall of Scandinavia

Lego Store öppnar i Mall of Scandinavia

 

I samband med att Mall of Scandinavia invigs i Stockholm i november, öppnar även Sveriges första Lego Store. Det är Lego Gruppens andra butik i Norden. – Lego har en stark tradition i Sverige och vi är därför väldigt glada över att äntligen få ta hit Lego Store, och skapa ett hem för alla svenska Lego-fans, och … (läs mer)
Oscar Jacobson förnyar konceptet

Oscar Jacobson förnyar konceptet

 

l höst öppnar Oscar Jacobson två nya butiker och förnyar samtidigt varumärkets butikskoncept. Arkitektbyrån Boys Don’t Cry ligger bakom det nya butikskonceptet som ska ge kunderna en elegant, kontinental och avslappnad upplevelse med hållbara och klassiska materialval. En walk-in-closet-känsla ramar in butiken och ger plats för luftiga ytor. I slutet av oktober öppnar varumärket en … (läs mer)