Nu har Ingka Centres öppnat sitt nya food & beverage-koncept. Här vill man att varje maträtt ska berätta en historia.
Ingka Centres öppnar inom kort det nya food & beverage-konceptet Saluhall. Bland kreatörerna finns medgrundaren av restaurang Noma i Köpenhamn.
Konceptet lockar med en kulinarisk resa genom flera kontinenter. Men framförallt vill man få människor och kulturer att möts – i den nya tidens matdestination.
Den nya mathallen samlar restauranger som tillsammans serverar mat från hela världen. Man satsar även på kvällshäng och DJ:s.
Två upplevelsebaserade ankare utgör basen i destinationens uppdaterade utbud.
Kunderna gör entré omgivna av kök och mattillagning. Den här mathallen, som finns i ett varuhus, pånyttföddes och erbjuder nu ett antal världar fyllda med mat.
Efter många år i dvala kommer nu området få nytt liv. Och själva Battersea Power Station öppnar som köpcentrum med en tillhörande food hall.
Urbana marknader, Fast Fine Food och integrerade mathallar. Här är tio tunga trender att hålla koll på för dig som vill utveckla ett attraktivt materbjudande i detaljhandeln.