Plantagens vision är att förbättra livet med växter. I Sverige har Plantagen 48 butiker från Umeå i norr till Malmö i söder. Plantagens affärsidé är att erbjuda inspiration i kombination med ett brett sortiment av allt som behövs för att få rätt växter för allas hem, balkong eller trädgård.


Plantagen lanserar tjänst för trädgårdshjälp

Plantagen lanserar tjänst för trädgårdshjälp

 

Plantagen erbjuder sina kunder i Stockholmsområdet trädgårdstjänster i form av både rådgivning och praktisk hjälp. Trädgårdshjälpen genomförs i samarbete med Adoer.com och TaskRunner. Adoer.com erbjuder, med sin digitala plattform, rådgivning över video samt access till utbildade trädgårdsmästare och arborister. Marknad ökar kraftigt TaskRunner, med sitt nätverk av Runners, kan hjälpa kunden med allt från gräsklippning … (läs mer)
Skånska Byggvaror öppnar hos Plantagen

 

Under 2016 års första halva kommer Skånska Byggvaror att öppna tre nya butiker i samarbete med Plantagen. Med etableringarna vill man stärka bolagets omnikanalnärvaro i Sverige. Företaget skapar nu tre etableringar i samarbete med Plantagen. De nya butikerna blir drygt 600 kvadratmeter stora och integreras i Plantagens grönska och växtlighet. En naturtrogen miljö för Skånska Byggvarors sortiment inom uterum, växthus och fönster men … (läs mer)