Åhléns

Läs mer om Åhlens!

Åhléns nyöppnar med uppdaterat koncept

 
Efter nästan två är det nu premiäröppning av Åhléns i Uppsala. Varuhuset är ombyggt och har fått ny fasad, även varuhuskonceptet är uppdaterat. Det nya varuhuset spänner över 5 300 kvadratmeter fördelat på tre plan med bland annat ett bredare sortiment och utökad herravdelning med helt nya varumärken. Kunderna möts också av en ny sport- och balansavdelning med … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Cityhandel 136 Pro 3652 Nya butiker 858


Åhléns lät barn designa egna produkter

 
Nu har fyra barns idéer blivit verklighet, tillsammans med Åhléns har de tagit fram sina drömprodukter. Resultatet kommer att säljas på 14 varuhus runt om i landet med säljstart nästa vecka. Upptakten till projektet ägde rum i Åhléns vårkampanj 2015 med  sidoprojektet ”Uppfinn nya grejer”. Barn i hela landet, upp till tolv år, välkomnades att … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Produktutveckling 242 Nyheter 2838 Design 230 Pro 3652


Walmart expanderar i norr

 
Amerikanska kedjan Walmart växer nu i nordlig riktning. Världens största detaljhandelskedja öppnar elva nya supercenters i Kanada nu under januari. Sammanlagt har då kedjan 394 butiker i landet, och av dessa är 280 så kallade supercenters. Detta är en del i ett större projekt som syftar till öppna 35 supercenter i år. Totalt investerar Walmart 500 miljoner dollar … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Pro 3652 Internationellt 980 Nyheter 2838