Åhléns

Läs mer om Åhlens!

Åhléns öppnar dörren till arbete

Åhléns öppnar dörren till arbete

 

Åhléns har beslutat att stötta initiativet ÖppnaDörren som en del av företagets arbete för hållbarhet, jämlikhet och mångfald. I samband med att företaget börjar ta betalt för sina bärkassar kommer huvuddelen av överskottet att gå till ÖppnaDörrens arbete.

Nyheter 3200 Hållbarhet 157


Mumin poppar up på Åhléns

Mumin poppar up på Åhléns

 

Efter en uppskattad pop up-shop på Nordiska Kompaniet i Göteborg dyker nu Mumin upp även på Åhléns City i Stockholm. Den 14 juni öppnade en pop-up på Åhléns City i Stockholm.  De finska textil- och designföretagen Finlayson och Muurla deltar där med respektive Mumin-kollektioner. Butiken byggs upp rakt innanför varuhusets huvudentré och varar till 27 … (läs mer)

Pop up 127 Nya butiker 991 Nyheter 3200


Åhléns nyöppnar med uppdaterat koncept

Åhléns nyöppnar med uppdaterat koncept

 

Efter nästan två är det nu premiäröppning av Åhléns i Uppsala. Varuhuset är ombyggt och har fått ny fasad, även varuhuskonceptet är uppdaterat. Det nya varuhuset spänner över 5 300 kvadratmeter fördelat på tre plan med bland annat ett bredare sortiment och utökad herravdelning med helt nya varumärken. Kunderna möts också av en ny sport- och balansavdelning med … (läs mer)

Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Cityhandel 195 Pro 3948 Nya butiker 991


Åhléns lät barn designa egna produkter

Åhléns lät barn designa egna produkter

 

Nu har fyra barns idéer blivit verklighet, tillsammans med Åhléns har de tagit fram sina drömprodukter. Resultatet kommer att säljas på 14 varuhus runt om i landet med säljstart nästa vecka. Upptakten till projektet ägde rum i Åhléns vårkampanj 2015 med  sidoprojektet ”Uppfinn nya grejer”. Barn i hela landet, upp till tolv år, välkomnades att … (läs mer)

Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Produktutveckling 275 Nyheter 3200 Design 257 Pro 3948


Walmart expanderar i norr

 

Amerikanska kedjan Walmart växer nu i nordlig riktning. Världens största detaljhandelskedja öppnar elva nya supercenters i Kanada nu under januari. Sammanlagt har då kedjan 394 butiker i landet, och av dessa är 280 så kallade supercenters. Detta är en del i ett större projekt som syftar till öppna 35 supercenter i år. Totalt investerar Walmart 500 miljoner dollar … (läs mer)

Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Pro 3948 Nyheter 3200 Internationellt 1115