Här är detaljhandelns största vinnare på Pinterest

 

Modcloth och Urban Outfitters var de detaljhandelskedjor som växte snabbast i det sociala nätverket Pinterest under juni månad. Det visar ett index från Stylophane. Listan från Stylophane visar vilka varumärken inom detaljhandeln som genererat flest nya följare under juni på Pinterest. Man konstaterar också att det finns en gemensam nämnare för de som lyckas bäst … (läs mer)
Urban Outfitters öppnar lifestyle-center i New York

 

Livsstilskonceptet Urban Outfitters har öppnat sin hittills största butik. Den 5 700 kvadratmeter stora butiken ligger vid Herald Square i New York. Det är kedjans 13:e butik i staden, men just denna innehåller en del nyheter. Skönhetsavdelningen är avsevärt större och även inredningen skiljer sig från de tidigare butikerna. Dessutom har den här butiken delar som ägs och … (läs mer)
Urban Outfitters vill servera alkohol i sin nya butik

 

Livsstilskedjan Urban Outfitters har fått folk att höja sina ögonbryn i Brooklyn. Kedjan har nämligen ansökt om utskänkningstillstånd för sin kommande butiksetablering i Williamsburgsområdet. Men reaktionerna är inte översvallande positiva från lokala myndigheter. – Jag kan inte föreställa mig någon omständighet som skulle göra det lämpligt för Urban Outfitters att ha tillstånd att servera sprit, … (läs mer)