M&S bjuder på recept i Apple Watch

 

Marks & Spencer har via sitt Digital Labs gjort sin receptapp Cook With M&S tillgänglig även för Apple Watch. Appen som tidigare funnits tillgänglig till smartphones och surfplattor kommer nu även att fungera i Apples senaste produkt, Apple Watch. I app-versionen för Apple Watch finns utöver recept även en shopping-funktion där användaren kan skapa listor … (läs mer)
Marks & Spencer satsar på utlandet – öppnar 250 butiker

 

Den brittiska varuhuskedjan räknar med att öka sin vinst med 40 procent de kommande tre åren. För att nå dit ska man bland annat ska man öppna 250 butiker utomlands. Etableringarna kommer att ske fram till 2017 och man fokuserar på Indien, Kina, Ryssland, Mellanöstern och västra delarna av Europa. Här i Europa handlar det … (läs mer)
Marks & Spencers e-butik ska bryta nedåtgående trend

 

Marks & Spencer, Storbritanniens största försäljare av mode, har nu lanserat sin nya e-butik. Den tog tre år att bygga. Ambitionen är att positionera sig som en framstående multichannel-kedja som ligger i framkant även online. Det är en del av strategin som syftar till att bryta en flerårig nedåtgående försäljningstrend. Plattformen som tidigare levererades av Amazon … (läs mer)
Kvalitet och stil ska bryta Marks & Spencers nedåtgående trend

 

Klassiska brittiska varuhuskedjan Marks and Spencer har haft det tufft med vikande försäljning. I april tappade man till exempel 3,8 procent jämfört emd föregående år. Nu inleder kedjan en renovering av erbjudande och varumärke. På tisdagskvällen presenterade man nya kollektioner som håller en högre kvalitet och mer utpräglad stil. ”Den här lanseringen ska säkra vår … (läs mer)