Apple vill öppna spektakulär butik vid Kungsträdgården

Apple vill öppna spektakulär butik vid Kungsträdgården

 

Apple vill öppna en spektakulär butik i centrala Stockholm. Långt gångna diskussioner mellan Stockholms stad och Apple förväntas nu ge det amerikanska storföretaget rätt att bygga i Kungsträdgården.  Expressen rapporterar att Apple tänker öppna sin första skandinaviska flaggskeppsbutik i Stockholm och att man verkar ha politikerna i stadshuset på sin sida. Det är fortfarande oklart när … (läs mer)
Mannen bakom Apple Store lanserar nytt butikskoncept

 

Han skapade ett av tidernas mest framgångsrika butikskoncept, Apple Store. Nu lanserar Ron Johnson ett nytt koncept inom hemelektronik som innefattar både e-handel och personlig service. Ron Johnson lyckades inte frälsa varuhuskedjan J.C. Penney under sin tid som vd där. Snarare tvärtom, kedjan var nära att duka under på grund av sviktande lönsamhet. Ron Johnson … (läs mer)
Apple Store visade upp en ny butiksutformning

 

Ifo Apple Store rapporterar om en ny Apple Store som öppnar den 7 september i Stanford i USA. Mycket av butikens upplägg går att känna igen från tidigare butiker, bland annat de som öppnat i Sverige. Produkter exponerade i en avskalad miljö på utplacerade bord. Stanford-butiken visar dock på några förfiningar i konceptet, bland annat sett … (läs mer)
En helt ny look för Apple Store

 

I Toronto har Nino Pulsinelli Design Inc. (PULSINELLI) skapat en Apple Store med ett helt nytt utseende. Ambitionen har varit att ge den en lokal touch, både sett till omgivningarna och till de som lever i området Bloor West. För att vara Apple är det en iögonfallande varm känsla, främst tack vara de många inslagen av … (läs mer)
Revolutionen som kom av sig

Revolutionen som kom av sig

 

Apples innovationsförmåga imponerar fortfarande gällande sina produkter. Men revolutionen man påbörjade i butiksledet har avstannat. Det är hög tid för en uppdatering till nästa nivå. Om några dagar lanseras iPhone 5 på sedvanligt Apple-manér. Uppmärksamheten kommer att vara monumental i medierna och förhoppningsvis kommer även kunderna uppleva att produktutvecklingen tillför något i sina liv. Men … (läs mer)