Här öppnar Granit i Hamburg

Här öppnar Granit i Hamburg

 

Den svenska livsstilskedjan Granit expanderar i Tyskland. Pilotbutiken i Köln har varit en framgång som banat väg för att man nu etablerar nästa butik i Hamburg samtidigt som man förbereder för fler tyska butiksetableringar. Efter framgångsrika etableringar i Norge och Finland valde Granit att i december 2014 ta steget in på den tyska marknaden med en … (läs mer)
Succé för My Mueslis välförpackade butikskoncept

 

KÖLN. Det började med en e-butik där kunden beställer sin egen müsli med ekologiska och osötade ingredienser. Nu har My Muesli öppnat tio fysiska butiker på kort tid och står inför en internationell lansering. Text och foto: Anders Warma Faring Kvarteren kring Ehrenstrasse i Köln har stark dragningskraft på mode- och trendintresserade. Här är gatorna … (läs mer)
Spektakulär atmosfär och arkitektur hos Globetrotter

 

För några år sedan blev Globetrotter i Köln utsedd till världens bästa butik. Fortfarande lockar den mängder av kunder, inte minst för den spektakulära inramningen själva arkitekturen och atmosfären utgör. Även om det är sortimentet och servicen som faktiskt är kärnan i butikens erbjudande. Förhoppningsvis kan dessa bilder, tagna för några dagar sedan, förmedla lite … (läs mer)