Adidas är ett tyskt företag som tillverkar kläder och skor för en rad olika sporter. Företaget grundades som skotillverkare i Herzogenaurach i Tyskland 1948. Idag har man huvudsakligen valt att satsa på två företagsgrenar: Original och Performance.


Bara återvunnen plast för Adidas

Bara återvunnen plast för Adidas

 

Förhoppningsvis kommer vi minnas tillbaka på 2018 som året då kampen mot den miljöfarliga plasten verkligen tog fart. Aldrig tidigare har vi väl läst om så många initiativ i den riktningen. Något som blivit tydligt även i detaljhandeln.

HållbarhetNyheterRetailtrender


Zalando inkluderar fysiska butiker

Zalando inkluderar fysiska butiker

 

Zalando tar nu nästa steg i sin satsning Integrated Commerce och presenterar den första piloten tillsammans med Adidas. I och med detta ansluter man sortimentet från en av Addias mest populära fysiska  butiker till Zalando online. Via sin populära affär på Berlins Tauentzienstraße, gör Adidas från och med i dag sitt fysiska butikssortiment tillgängligt online … (läs mer)

OmnichannelNyheterPro


Stella McCartney i samarbete med Stadium

Stella McCartney i samarbete med Stadium

 

Adidas och Stella McCartney lanserar nu i januari en helt ny kollektion för aktiva tjejer under namnet adidas StellaSport. Från och med den 23 januari säljs plaggen exklusivt i utvalda Stadiumbutiker i Sverige och Finland, samt online. Adidas StellaSport består av funktionella träningskläder, skor och accessoarer i starka mönster och oväntade färgkombinationer, som passar lika … (läs mer)

InternationelltVarumärkenPro