Adidas är ett tyskt företag som tillverkar kläder och skor för en rad olika sporter. Företaget grundades som skotillverkare i Herzogenaurach i Tyskland 1948. Idag har man huvudsakligen valt att satsa på två företagsgrenar: Original och Performance.


Zalando inkluderar fysiska butiker

Zalando inkluderar fysiska butiker

 

Zalando tar nu nästa steg i sin satsning Integrated Commerce och presenterar den första piloten tillsammans med Adidas. I och med detta ansluter man sortimentet från en av Addias mest populära fysiska  butiker till Zalando online. Via sin populära affär på Berlins Tauentzienstraße, gör Adidas från och med i dag sitt fysiska butikssortiment tillgängligt online … (läs mer)
Stella McCartney i samarbete med Stadium

Stella McCartney i samarbete med Stadium

 

Adidas och Stella McCartney lanserar nu i januari en helt ny kollektion för aktiva tjejer under namnet adidas StellaSport. Från och med den 23 januari säljs plaggen exklusivt i utvalda Stadiumbutiker i Sverige och Finland, samt online. Adidas StellaSport består av funktionella träningskläder, skor och accessoarer i starka mönster och oväntade färgkombinationer, som passar lika … (läs mer)