Svenssons i Lammhult öppnar i köpcentrum

I början av 2018 öppnar Svenssons i Lammhult sina dörrar till en ny butik i Mood Stockholm. I det inredningskluster som växer fram vill man nu bidra med en hög servicenivå.

I den nya butiken kommer även Svenssons inredningstjänst Studio Svensson ha en framskjuten placering.

Skräddarsydd inredningshjälp

Den nya butiken i Mood Stockholm blir mindre än Svenssons övriga butiker. Unikt för butiken är även att man lyfter fram inredningstjänsten Studio Svensson, en skräddarsydd inredningshjälp.

–  Vi har länge tittat på en central butiksplacering i Stockholm och är väldigt glada att nu få möjligheten att etablera oss i Mood Stockholm. Vi ser fram emot att bli en del av det inredningskluster som vuxit fram i Mood-kvarteret, säger Christian Resell, VD Svenssons i Lammhult.

Ett ökat intresse för inredning

Svenssons i Lammhult grundades år 1898 och firar i år 120 år som återförsäljare av möbler och inredning av högsta kvalitet.

– Vi ser ett ökat intresse för inredning och det känns väldigt roligt att Svenssons i Lammhult väljer att etablera sig hos oss. Studio Svenssons erbjudande av inredningshjälp med fokus på personlig service och skräddarsydda lösningar rimmar väl med det vi alltid eftersträvar på Mood Stockholm, säger Annika Ljungberg, marknadsområdeschef hos AMF Fastigheter.

Svenssons i Lammhult öppnar i Mood Stockholm i början av 2018.