Sephora öppnar i Forumgallerian

 

Forumgallerian i Uppsala stärker utbudet när den internationella skönhetskedjan Sephora öppnar ny butik. Det blir Sephoras första i Uppsala, och den öppnar i augusti.  

Just nu pågår en omfattande upprustning och ombyggnad av Forumgallerian. Utbudet förstärks med fler restauranger, caféer och butiker. Skönhetskedjan Sephora är det första helt nya konceptet som presenteras.

Positionerad som modegalleria

– Vi är väldigt glada att ett så uppskattat varumärke Sephora etablerar sig i Uppsala och att valet föll på Forumgallerian. Vi har positionerat oss som en galleria med starkt modefokus. Sephora blir ett perfekt komplement till det övriga utbudet, säger Eva Troell, Marknadsområdeschef Atrium Ljungberg.

Sephoras första butik i Sverige öppnade i Täby Centrum. Bilden visar butiken i downtown Kuala Lumpur, strax intill köpcentrumet Pavilion.

Gjorde entré för fem år sedan

Sephora öppnade sin första butik i Sverige för fem år sedan och finns idag på fem platser i Stockholm, Göteborg och Malmö. Den nya butiken i Forumgallerian kommer att erbjuda produkter från Sephoras eget märke och exklusiva märken som enbart finns på Sephora.

Matchar varumärket bra

– Vi ser fram emot att välkomna alla kunder till en ny fantastisk butik, där vi erbjuder nya varumärken och produkter som inte finns att köpa i Uppsala idag. Forumgallerian har ett centralt läge mitt i Uppsala med en ung och modemedveten målgrupp som matchar Sephora riktigt bra, säger Jenni Österlund, General Manager, Sephora Scandinavia.

Forumgallerian, som har funnits i sin nuvarande form i 25 år, håller öppet under hela ombyggnaden. Arbetet beräknas vara klart till julhandeln 2018.