Nelly rekryterar Chief Customer Office

Nelly förstärker sin ledningsgrupp med Carola Lundell som rekryterats som Chief Customer Officer med ansvar för försäljning och marknadsföring.

Carola var senast chef tillväxtaffärer på TV4-Gruppen och dessförinnan många år inom Coop och Electrolux. Hon tillträder sin nya tjänst i maj 2019.

Finns ytterligare potential

– Carola Lundell har stor erfarenhet av att driva tillväxt och hon blir ett bra tillskott för Nellys tillväxtresa, säger Anna Ullman Sersé, VD på Nelly.

– Nelly är ett väletablerat varumärke med en unik position där det finns ytterligare potential att utveckla affären, säger Carola Lundell, tillträdande CCO på Nelly.

Kommer från TV4-Gruppen

Carola Lundell kommer närmast från TV4-Gruppen där hon satt i ledningsgruppen och bland annat varit chef för tillväxtaffärer och affärsutveckling.

Dessförinnan var hon chef för digitala kanaler på Coop och mellan 2006 och 2012 hade hon flera olika roller inom Electrolux.

Sedan Carola lämnade TV4 har hon arbetat med utvecklingen av ett nytt varumärke inom hudvård som möter den ökade efterfrågan på ekocertifiering och naturliga ingredienser och som lanseras hösten 2019.


Läs även: Ida Lanto lanserar bröllopskollektion