Ida Lanto lanserar bröllopskollektion

Den svenska couturedesignern Ida Lanto fortsätter sitt samarbete med modeaktören Nelly.com. I slutet av april släpps bröllopskollektionen The Wedding Collection.

Kollektionen består av en brudklänning och fem långklänningar designade för brudtärnor och bröllopsgäster. Precis som höstens kollektion lanseras den i en begränsad upplaga.

Ljusa dusty färger

– Förutom att vi har jobbat mycket med passformen för att få en så nära skräddarkänsla som möjligt har även färgerna varit mycket i fokus. Jag älskar de ljusa dusty färgerna som ger kollektionen ett sobert och romantiskt intryck, säger Ida Lanto.

Ida Lanto är känd för att designa klänningar som bärs på de flesta svenska galor och är även en flitigt anlitad couturedesigner när det kommer till bröllopsklänningar.

Klänningar bärs på galor

– Nelly.com har under många år varit en självklar destination för bröllopsgästen. Därför känns det fantastiskt att nu kunna bredda vårt sortiment ytterligare och erbjuda en exklusiv bröllopskollektion tillsammans med Ida Lanto, säger Linda Widengård som är ansvarig för Nellys designsamarbeten.


Läs även: De är årets bästa franchiseföretag


Ida Lantos bröllopskollektion

Klicka på bilderna för en större version. Foto Suzanne Elvi.