Här finalisterna i “Best Retail/F&B Concept”

Under en galamiddag i oktober delas NCSC Sweden Awards ut under Sweden Urban Arena. De nominerade i klassen ”Best Retail/F&B Concept” har nu offentliggjorts.

Nordic Council of Shopping CentersSvenska Stadskärnor och Sveriges Centrumutvecklare arrangerar tillsammans Sweden Urban Arena. Årets upplaga äger rum på Stockholm Waterfront den 23 oktober.

Här är de nominerade koncepten till NCSC Sweden Awards.

Pinchos

Juryns motivering:

”Pinchos är den moderna app restaurangen med möjlighet att göra allt från beställning till betalning via mobilen i en lekfull atmosfär. Hållbarhetstänket präglar restaurangerna med medvetna råvaror och leverantörsval. Färgsprakande och prisvärt utbud med sharing-koncept som passar både barnfamiljen som den partyglada oavsett preferenser och tycke – det finns något för alla smaker”.

Läs mer om Pichos


Eataly

Juryns motivering:

”Eataly Stockholm är en ambitiös satsning där konceptet fulländas i eleganta lokaler. På sina majestätiska kvadratmeter blandas en matmarknad av högkvalitativa italienska råvaror med ett livligt restaurang – och barliv. För den som vill ha mer än en stunds italiensk kärlek kan man även gå på en av de matlagningskurser som erbjuds för att fortsätta upplevelsen i det egna köket”.

Läs mer om Eataly


Søstrene Grene

Juryns motivering:

”Drömlik och snygg butik med ett ständigt flöde av nya produkter som förnyas med jämna mellanrum. Hemsidan har ett kommersiellt uttryck med kreativa tips och inslag som förgyller vardagen för hela familjen där även storytelling inkorporeras på ett roligt sett”.

Läs mer om Søstrene Grene


Suitsupply

Juryns motivering:

”Nytänkande koncept med internationell touch där färg, form och mönster kombineras och utsmyckar lokalen på ett lekfullt sätt. Ljussättningen framhäver produkternas approach och ger liv i den moderna butiken där det digitala möter det tidlösa klassiska. Den fysiska butiken är sömlöst omnichannel integrerad med den användarvänliga hemsidan för att erbjuda kunden enkel och bekväm beställning samt leverans. Ett besök på Suitsupply är en upplevelse utöver det vanliga och ger en förglimt om vad framtidens retail är på väg”.

Läs mer om Suit Supply


Läs även: De är nominerade till Best Innovation