Citycon rekryterar uthyrningsansvariga

Jonatan Westerblom, Elias Söderström och Tobias Rönnberg.

Jonatan Westerblom, Elias Söderström och Tobias Rönnberg har anställts som uthyrningsansvariga hos Citycon. Samtliga kommer att arbeta med uthyrning av de kommersiella lokalerna i Citycons nio svenska köpcentrum.

– De nya uthyrningsansvariga blir en viktig tillgång i arbetet med att förvalta och utveckla våra köpcentrum med en varierad och bred butiksmix som möter besökarnas vardagsbehov av mötesplatser, shopping, service och upplevelser, säger Jussi Vyyryläinen, uthyrningschef på Citycon.

Kommer från HUI

Tobias Rönnberg kommer närmast från en roll som konsult på HUI där han arbetade med statistik, analys och rådgivning för den fysiska handeln. Förutom kompetens inom analys av handel har Tobias även erfarenhet av centrumutveckling som projektansvarig.


Läs även: Här är årets bästa köpcentrum


Elias Söderström har haft roller som analytiker på Cushman & Wakefield, värderare på JLL samt som finansiell analytiker och investeringsansvarig på Genesta. I rollen som investeringsansvarig förvaltade han fastigheter i Genestas portfölj och deltog i hyresförhandlingar.

Börjar under våren

Jonatan Westerblom kommer närmast från The Retail Headquarters där han arbetade med uthyrning och hyresgästrepresentation inom handeln i Sverige, de baltiska länderna och Island.

Elias börjar på Citycon i slutet av april och Tobias och Jonatan börjar i maj.