Urban Deli utser ny VD

Daniel Seifter har tidigare bland annat varit koncept- och innovationschef för Nordic Hotels & Resorts, operativ chef för F12-Gruppen och hotelldirektör för Lydmar Hotel.  

Daniel Seifter tillträder i februari som ny VD för Urban Deli. Han har lång bakgrund inom restaurang- och hotellbranschen, samt inom ledarskap och utveckling av varumärken och koncept.

Den 1:e februari tillträder Daniel Seifter rollen som VD för Urban Deli. Han kommer närmast från rollen som grundare av och VD för Nine Point Partner, som erbjuder tjänster inom koncept- och affärsutveckling.

Dessförinnan var Daniel affärsområdeschef på Sabis, där han ansvarade för bolagets restaurangverksamheter.

En attraktiv mötesplats

Tidigare har han också varit koncept- och innovationschef för Nordic Hotels & Resorts, operativ chef för F12-Gruppen och hotelldirektör för Lydmar Hotel.  

Urban Deli i Centralstationen i Stockholm.

– Jag känner mig ödmjukt tacksam och hedrad över att tillsammans med det fantastiska teamet på Urban Deli få ta oss an de många utmaningar vi har för att navigera mot en mer hållbar värld av mat- dryck- och hotellupplevelser. Det är precis där Urban Deli ska vara, en attraktiv mötesplats för både gäster, kunder, matälskare och matinnovatörer, säger Daniel Seifter.

Urban Deli arbetar med Stockholm som bas och driver verksamheter inom restaurang, saluhall, e-handel, hotell och matinnovation.

Plats för innovation inom Axfood

Urban Deli ägs till 91 procent av Axfood och är också en plats för innovation, där lösningar har möjlighet att expandera ut i Axfoodkoncernen.

– Med Daniels driv, engagemang och ledaregenskaper är jag övertygad om att hela teamet tillsammans kommer ta Urban Deli till nästa nivå. säger Carl Stenbeck, styrelseordförande för Urban Deli och strategi- och affärsutvecklingsdirektör på Axfood.