Patrick Dempsey delägare i modeföretag

Det exklusiva italienska modevarumärket KA/NOA har presenterat en ny partner i bolaget – skådespelaren Patrick Dempsey. Han är mest känd som ”McDreamy” i långköraren Grey’s Anatomy.

KA/NOA grundades 2017 av italienaren Bruno Grande. Varumärket fokuserar på mode som helt och hållet tillverkas i hemlandet. In i mista detalj som varumärkesetiketterna.

Varumärket är döpt efter Bruno Grandes och hustrun Valeries två barn; Kaia och Noah.

Tilltalades av enkelheten

Patrick Dempsey tilltalades av företagets kärnvärden kvalitet och enkelhet.

– Jag blev fascinerad av KA/NOA:s approach och kärnvärden i samma stund som jag la min första order online. Jag häpnade inför kvaliteten och på hur man hanterar detaljerna. Som en mycket detaljfokuserad person känner jag en stark koppling till varumärkets produkter, filosofi och viktigast av allt – människorna bakom det, säger han i ett pressmeddelande.

Patrick och Bruno.

Repekt för italienska arvet

Bruno Grande konstaterar att han arbetar vidare i samma anda som sin far verkade i.

– KA/NOA handlar om den passion som jag fått via min far. Jag hoppas kunna föra den vidare även till mina barn, och det varumärke som har så mycket respekt för det italienska arvet, säger Bruno.

Klassisk italiensk garderob

Produkterna man skapar är gjorda för att kunna matschas med varandra och de beskrivs som en klassisk italiensk garderob för män. ”Avslappnat, minimalistiskt elegant med fokus på bra material ch perfekt passform”.

Som en aktiv partner i KA / NOA kommer Patrick Dempsey att hjälpa Bruno Grande i det övergripande utveckling av varumärke och design av samlingar.

Foto: Ilaria Costanzo.


Läs även: Detaljhandelns tyngsta trender 2019