Intimissimi öppnar i centrala Göteborg

I mars öppnar Intimissimi sin första butik i Göteborg city. I Femman ska det italienska varumärket erbjuda sitt sortiment av underkläder och nattplagg.  

Intimissimi grundades i Italien 1996 och har sedan dess erbjudit ett brett sortiment av underkläder och nattplagg till både dam och herr. I början av mars öppnar varumärket i Femman, som är en del av Nordstan, sin första butik i Göteborg city. Butiken kommer att ligga på gatuplan.

– Vi är mycket glada att öppna den första Intimissimi-butiken i centrala Göteborg, säger Manuel Scarfone, VD, för Calzedonia Sverige.

Har genomgått renovering

Femman har genomgått en omfattande renovering och erbjuder en helt ny interiör, öppna miljöer och en ny mix av butiker och restaurangkoncept. Andra koncept som nyligen har öppnat är Zocalo, Sayso Hair & Style, Lidl och Only.

– Det välkända italienska modevarumärket kompletterar befintligt utbud väl och bidrar till att ytterligare utveckla Femman som shoppingdestination och central mötesplats i Nordstan, säger Emanuel Westin, Chef Affärsutveckling butik på Hufvudstaden.


Läs även: Så hittar du framtidens butikskoncept