Hanna Candell är Årets Centrumutvecklare 2019

Hanna Candell från Helsingborg har tilldelats utmärkelsen Årets Centrumutvecklare 2019. 

Utmärkelsen Årets Centrumutvecklare tilldelas en person som på ett framgångsrikt sätt genomfört en utvecklingsprocess, projekt, en kampanj eller ett arbete inom ramen för centrumutveckling i en stadskärna, handelsplats eller köpcentrum.

Tre personer nominerade

Tre nominerade kandidater utsågs tidigare i år på Sveriges Centrumutvecklares årskonferens i Östersund. Förutom Hanna Candell var det också Jimmy Ekborg från Osby och Sanna Westerberg från Halmstad.

Juryn för Årets Centrumutvecklare består av fem personer från Sveriges Centrumutvecklare, Fastighetsägarna och Svenska Stadskärnor.

Förankrat och engagerat arbetssätt

Juryns motivering lyder så här:

”För ett kreativt, visionärt och strategiskt ledarskap, som leder utvecklingen mot framtiden genom ett förankrat och engagerande arbetssätt. Detta har givit tydliga resultat, både inom samverkan och nätverk, men också genom synbara åtgärder i den fysiska miljön”.

– Man känner en enorm stolthet när man ser vilken hög kompetens och bra ledarskapsförmåga våra yrkesverksamma inom området har. Vi vet vilket hårt arbete som ligger bakom och i år gratulerar vi Hanna till en välförtjänt seger, säger Marlene Hassel, ordförande i Sveriges Centrumutvecklare.