Cervera öppnar ny franchisebutik

 

Cervera satsar nu på en ny enhet med nytt koncept i en helt ny handelsbyggnad. Franchisebutiken i Falköping blir en del i satsningen på handel i staden. 

Butiken kommer att ligga i en ny byggnad i kvarteret Plåtslagaren som uppförs av Falköpings Hyresbostäder. Butiksytan kommer att uppgå till drygt 400 kvadratmeter. Portarna slås upp i slutet av oktober 2017 i samband med att H&M öppnar sin konceptbutik i samma byggnad.

Johan Junehed, VD på Cervera.

En del av affärsmodellen

– Franchisetagande är del av vår affärsmodell, i rätt ort och med rätt franchisetagare ger det oss möjlighet att fortsätta etablera inspirerande butiker för matintresserade över hela landet. Tommy har gjort ett jättebra jobb med butiken i Lidköping och vi tycker att det är väldigt roligt att få utveckla vårt samarbete, säger Johan Junehed VD Cervera.

Cerveras butik öppnar i kvarteret Plåtslagaren. Illustration: Link Arkitekter.

– Det känns helt rätt att etablera en till butik i Falköping. Det satsas mycket på handeln i Falköping, både från kommun och handlare, för att erbjuda Falköpingsborna ett levande centrum med mötesplatser och inspirerande butiker. Det är jätteroligt att vara med på den resan, säger Tommy Jonsson, franchisetagare till den nya Cerverabutiken.

Nytt butikskoncept

Butiken kommer att inredas med Cerveras nya butikskoncept som har ett nytt kundvarv som är mer inspirerande och en tydligare funktionsindelning än tidigare.

Butiken kommer följa det nya konceptet som presenterades i Stockholm nyligen.