Braid & blow öppnar på Åhléns City

Braid & blow har öppnat en hårstylingbar på Åhléns City i Stockholm. ”Vi utökar nu vårt erbjudande av tjänster ytterligare”.

Man erbjuder allt inom hårstyling – tvätt, fön, flätor, lockar och uppsättningar. Kunden kan på plats inspireras av den visuella hårmenyn för att snabbt hitta en stil som passar.

– Snabbt, enkelt och lättillgängligt är ledorden i vårt koncept. Vi erbjuder en snabb och prisvärd styling inför jobbveckan, mötet eller bara en kväll med vännerna – en quick-fix helt enkelt, säger Helene Öhman, grundare av braid & blow.

Saknades braid bars

Idén till braid & blow föddes när grundarna Sara Bravo de Laguna och Helene Öhman flyttade hem från London, och upptäckte att Stockholm saknade braid bars. Det fanns över huvudtaget ett väldigt litet utbud av blow dry bars, märkte de.

Tar steget från Centralstation

Så 2016 öppnade de sin första salong på Centralstationen i Stockholm och nu tar de steget och flyttar verksamheten till nordens största skönhetsavdelning på Åhléns City.

– Med braid & blow utökar vi nu ytterligare vårt erbjudande av tjänster och behandlingar. Just flätning är en het trend i höst och vi vet att våra kunder både efterfrågar och kommer uppskatta det. Därför är det extra kul att välkomna braid & blow till Åhléns, säger Cathrine Wigzell, affärsområdeschef Skönhet Åhléns.