Willys öppnar i Väsby Centrum

Willys etablerar en ny dagligvarubutik i Väsby Centrum. Butiken kompletterar Ica Kvantumbutiken som sedan tidigare finns i centrumet. Willys lokal kommer genomgå en större ombyggnation under hösten.

Grosvenor Europe äger och utvecklar Väsby Centrum.

– Vi ser Willysbutiken som en viktig ankarhyresgäst tillsammans med Ica Kvantum. I det fortsatta utvecklingsarbetet då ett starkt dagligvaruutbud är av yttersta vikt för en levande stadskärna och regionalt center, säger Carl Strufve, Director Nordics på Grosvenor Europe.

Väsby Centrum har, enligt ett pressmeddelande från Grosvenor, en stark position som lokal stadskärna och regionalt center. Det ligger i en expansiv kommun med stark utveckling och planer på nya boenden i Väsby Centrums grannskap.

Når nya kunder med butiken

– Med den nya butiken når vi nya kunder och stärker vår närvaro i ett köpstarkt och växande område med en stor kundkrets. Vårt erbjudande, med mycket bra och hållbar mat till låga priser, kommer att bli ett bra komplement till övriga verksamheter i centrumet, säger Tor Gullberg, etableringschef på Willys.

Butiken kommer att genomgå en stor ombyggnad under hösten, då den moderniseras och anpassas till Willys koncept.

Preliminärt öppnar den nya butiken under våren 2021.