Victoria’s Secret öppnar i Gallerian

Victoria’s Secret har valt att etablera sin första skandinaviska flaggskeppsbutik i Gallerian i Stockholm.

Victoria’s Secret har funnits på den svenska marknaden sedan 2013 men enbart med det mindre konceptet ”Beauty & Accessories”.

Sortimentet innehåller sport

Det nya flaggskeppet kommer erbjuda fullt sortiment och blir den första av sitt slag i Norden. Butiken kommer innehålla underkläder och sovplagg samt sälja alla Victoria’s Secrets mest kända varumärken.

Men sortimentet kommer även omfatta dofter och sportkollektionerna Victoria Sport och Victoria’s Secret Pink.

Henriette Johansson marknadsområdeschef på AMF Fastigheter.

– Det känns fantastiskt roligt att välkomna Victoria’s Secret till Gallerian. Deras feminina touch på underkläder, accessoarer och skönhetsprodukter hjälper oss att befästa Gallerian som Stockholms mest intressanta och dynamiska handelsplats, säger Henriette Johansson marknadsområdeschef på AMF Fastigheter.

Carlos Radulovitch.

Perfect match

Etableringen sker i samarbete med den internationella retailaktören Amarla Retail SA.

– Victoria’s Secret är ett ikoniskt varumärke och Gallerian är en ikonisk plats i hjärtat av Stockholm. En ”perfect match”, säger Carlos Radulovitch, VD, på Amarla Retai

Öppnar till hösten

Butiken i Gallerian omfattar 900 kvadratmeter i två plan och är den första strategiska cityetableringen och flaggskeppet i Skandinavien. JLL Tenant Representation har agerat rådgivare åt Victoria’s Secret.

Den öppnar under hösten 2019.