Växande Nordstan rekryterar två chefer

Sanna Dahl och Jesper Berglund har rekryterats av Nordstan i Göteborg.

Den 1:a april får Nordstans centrumledning två nya chefer när Sanna Dahl börjar som marknadschef och Jesper Berglund som förvaltningschef. Sanna kommer närmast från rollen som projektledare på Hufvudstaden i Göteborg. Jesper har tidigare varit kommersiell förvaltare på Newsec Property Asset Management.

Helena Lindqvist, VD, Nordstan.

– Jag är mycket glad över att få välkomna Sanna Dahl och Jesper Berglund till Nordstans centrumledning. Sanna och Jesper har båda kompetenser och erfarenheter som kommer att vara värdefulla i vårt pågående utvecklingsarbete, säger Helena Lindqvist, VD Nordstan.

– Nordstan kommer att växa både i storlek och som destination när den nya entrén från Västlänken öppnar. Vår plats i Göteborgs centrum blir ännu mer självklar och det är något vi tillsammans ska göra vårt bästa för att förvalta.

Kommer närmast från Hufvudstaden

Sanna Dahl har lång erfarenhet av marknadsföring och events. Hon kommer närmast från Hufvudstaden där hon ansvarade för marknads- och kampanjplanen i Göteborg vilket inkluderade gallerian Femman, som är en del av Nordstan.

Dessförinnan arbetade hon på Åhléns marknadsavdelning med ansvar för Åhléns flaggskeppsbutikers events.

Hon hade också ett marknadsansvar för affärsområdet dam-, barn- och herrmode.

Besitter stor kraft

– Handelsplatsen Nordstan ligger mig varmt om hjärtat. Det finns en enorm kraft i den centrala platsen och i den butiks- och restaurangmix som Nordstan erbjuder. Det känns fantastiskt roligt att få vara med att bidra till att Nordstan når sin fulla potential och det är ett uppdrag jag kommer att ta mig an med stort engagemang, säger Sanna Dahl.

Nordstan i Göteborg.

Jesper Berglund är utbildad Fastighetsförvaltare och har tio års erfarenhet från fastighetsbranschen.

Han kommer närmast från Newsec Property Asset Management där han varit kommersiell förvaltare i flertalet fastighetsportföljer.

Ödmjukhet och engagemang

Jesper har haft den rollen för både privata, stora och internationella kunder, allt från bostäder, logistikhallar, handelsplatser och kontorsfastigheter.

– Det är med ödmjukhet och stort engagemang som jag tar mig an uppgiften att fortsätta utveckla Nordstan som Göteborgs ledande handelsplats. Jag ser fram emot ett nära samarbete med Nordstans samtliga fastighetsägare, säger Jesper Berglund.