Premiär i köpcentrum för Bonti

Fredagen den 28 augusti öppnar barn- och babybutiken Bonti i Täby Centrum. Butiken, som är 250 kvadratmeter stor, blir Bontis första etablering i ett köpcentrum och varumärkets tredje fysiska butikssatsning.

Bonti öppnade sin första butik redan 1991. Nu väljer man för första gången någonsin att satsa på en etablering i ett köpcentrum.

– Butiken blir den första med Bontis nya uppdaterade butikskoncept. Butiken bjuder på en inspirerande miljö med ett stort sortiment av baby- och barnartiklar från noggrant utvalda varumärken, säger Caroline Flinck, butikschef i Täby Centrum

I den nya butiken kommer Bonti att erbjuda alltifrån barnvagnar, bilstolar, inredning till barnrummet, skötartiklar, amningsprodukter, leksaker, babykläder och mycket annat.

– Det känns väldigt roligt att Bonti väljer att satsa och öppna en helt ny butik hos oss i Täby Centrum. Vi har det kundunderlag som krävs och vi ser därför att Bonti kan bidra till att leverera ett starkt kunderbjudande och det där lilla extra för våra besökare här i Täby Centrum, säger Veronica Sjövik Sten, centrumchef i Täby Centrum.

Bonti flyttar in på plan 0, mellan Bik Bok och Newbie.