Ny varuhuschef på Åhléns City Stockholm

Nu har Åsa Sånemyr rekryterats som varuhuschef för Åhléns City Stockholm. Åsa har erfarenhet från flertalet ledarroller inom försäljning, marknadsföring och som VD för bland annat Hope och Lund Fashion.

Målet för Åhléns City Stockholm är att vara en engagerande och nytänkande mötesplats som inspirerar såväl kunder som  samarbetspartners.

– Vi står inför flera spännande utvecklingsmöjligheter som kräver en trygg och modig visionär ledare med passion för förnyelse. Vi är därför mycket glada över att just Åsa, med sitt goda ledarskap och gedigna erfarenhet av kundfokus och varumärkespositionering ska leda arbetet framåt, säger Annica Hagen, VD på Åhléns.

Är själv en frekvent kund

Åsa har tidigare varit VD på bland annat Hope Stockholm, Lund Fashion och Hammarby Fotboll. Hon kommer senast från det egna managementkonsultbolaget New Day Stockholm.

– Varuhuschef på Åhléns City Stockholm har alltid varit en drömroll för mig, bland annat då jag tidigare jobbat med varuhuset i egenskap av leverantör och för att jag är en frekvent kund. Jag tycker att Åhléns förändringsresa är superspännande och ser fram emot att få fortsätta utveckla, förnya och leda den ikoniska handelsplatsen som Åhléns City i Stockholm redan är, säger Åsa Sånemyr.

Åsa tillträder som varuhuschef på Åhléns City Stockholm den 21 februari.