Ny Sverigechef på Klarna

Joakim Lundberg tillträder som Sverigechef på Klarna. ”Vi kommer ytterligare skruva upp tempot i utvecklingen av vårt erbjudande”, konstaterar han.

Joakim Lundberg, fram till nu försäljningschef och med en lång bakgrund på Klarna, tillträder som Sverigechef på företaget. Centralt i uppdraget är att fortsätta utveckla Klarnas erbjudande på den svenska marknaden, samt bygga vidare på den tillväxtresa Klarna gjort i Sverige.

Började på Klarna 2008

– Vi ska fortsätta skruva upp tempot i vår utveckling utifrån de allt högre krav som ställs på oss från både handlare och konsumenter. Vi ska fortsatt vara det självklara valet för alla som säljer på nätet eller planerar att börja göra det, säger Joakim Lundberg.

– Med Joakim vid Sverigerodret och med hans långa bakgrund både inom Klarna och e-handeln känner jag mig trygg med att vi har bara har skrapat på ytan av vad vi kan uppnå, säger David Fock, global produktchef och Nordenchef på Klarna.

Joakim Lundberg började på bolaget 2008. Han har haft flera olika roller inom försäljningsorganisationen, nu senast som försäljningschef inom nykundssegmentet.