Ny centrumchef i Jakobsberg och Åkersberga

Citycon har rekryterat Marie Rytting som ny centrumchef för Jakobsbergs Centrum och Åkersberga Centrum. Marie kommer särskilt att fokusera på trivsel, trygghet, butiks- och servicemix för att stärka centrumens attraktivitet och konkurrenskraft.

Marie har mer än 20 års erfarenhet av fastighetsbranschen och utveckling av såväl kommersiella fastigheter som bostäder. Bland annat har hon varit kundansvarig på Hembla och Riksbyggen men har även drivit egen konsultverksamhet.

Ett centrum med många kvaliteter

Marie har, enligt Citycon, även god lokalkännedom om Jakobsberg från fem år som försäljnings- och marknadschef på HSB Bostad.

Marie ser stora möjligheter med Jakobsbergs Centrum med tanke på centrumets läge i en stadsmiljö. Hon lyfter fram kvaliteter såsom flera parker, gångstråk med handel, närheten till en av Stockholms största pendeltågstationer Jakobsberg och den starka befolkningstillväxten i kommunen

– Det känns otroligt spännande att få jobba med Jakobsbergs Centrum som är en fin marknadsplats med många möjligheter. Med sitt fantastiska läge mitt i hjärtat av Järfälla ska Jakobsbergs Centrum vara den trivsamma och trygga mötesplatsen i vardagslivet, säger Marie Rytting.

Anpassar matutbudet efter profilen

Åkersberga Centrum gynnas av strömmen av inflyttade familjer från framförallt innerstaden. Sommaren är högsäsong i Åkersberga då besöksflödet ökar kraftigt med alla sommarboende i Roslagen och skärgården.

Här finns planer på att göra centrumet mer familjevänligt.

– Vi ser fram emot att stärka kundupplevelsen i Åkersberga Centrum, framförallt genom att jobba med restaurangutbudet anpassat efter Åkersbergas unika profil och göra det mer tillgängligt, familjevänligt och bredda serviceutbudet, säger Marie Rytting.