Noodle Company öppnar i Entré

Det nya restaurangkonceptet Noodle Company, som ska fokusera på vietnamesisk mat, öppnar i Entré i Malmö. Restaurangen är 370 kvadratmeter stor och blir den första i Sverige.

Restaurangen beräknas öppna någon gång under våren 2018.

– Känslan är riktig bra inför vår etablering i Malmö. Restaurangen får en inredning i premium klass med hög kvalité på råvaror och service. Vi tror att Malmöborna kommer älska vårt nya koncept, säger VD Anette Ngo.

Driver även kedjan Linnea & Basilika

Bakom Noodle Company står paret Anette Ngo och Martin Pham som driver den asiatiska restaurangkedjan Linnea & Basilika samt Restaurang Basilika i Landskrona.

– På Noodle Company kommer vi bland annat att servera den klassiska vietnamesiska nationalrätten Phở samt andra vietnamesiska rätter. Vi kommer inte att erbjuda en jättestor meny utan håller oss till 12–15 rätter. Stort fokus är  istället kvalité på rätterna vi serverar, så som svensk kyckling och närproducerat, säger affärsutvecklingschef Christer Tran.

Passar långsiktig plan

– Uthyrningen till Noodle Company passar bra in i vår långsiktiga plan att skapa möjligheter för mötesplatser med fokus på kultur, handel och samhällsservice, säger Anna Heide, affärsutvecklingschef hos hyresvärden Trianon.