Christoffer är Lidls nya etableringschef

 

Lidl planerar för storsatsning i Sverige. För att möta den starka utvecklingstakten rekryteras nu Christoffer Wennergren som ny etableringschef till fastighetsavdelningen i Göteborg.

Ett antal nya butiker tillsammans med ett nytt lager samt ett nytt huvudkontor ska realiseras. Lidls Göteborgskontor ansvarar för fastighetsutveckling och etablering i Västsverige.

Nyinflyttade i Gårda

Nyligen inflyttade i nya lokaler i Gröna Skrapan, Gårda, växer teamet strategiskt med Christoffer Wennergren som ny etableringschef.

– Som etableringschef kommer Christoffer att ha en nyckelroll i företagets fortsatta tillväxt. Inte minst vad gäller nya butiksetableringar samt kontakter med myndigheter och fastighetsägare. Med sin långa erfarenhet kommer Christoffer tillföra värdefulla insikter och kunskaper till det expansiva skede som Lidl befinner sig i, säger Lulu Gylleneiden, chef Lidl Sveriges fastighetskontor Syd.

Började inom Lidl 2003

Sin karriär hos Lidl började Christoffer Wennergren år 2003, då som trainee. Sedan dess har han också arbetat som nyöppningsansvarig och etablerare.

Närmast kommer Christoffer från tjänsten som försäljningschef, de senaste sex åren i Göteborgsregionen. Totalt har Christoffer arbetat över ett decennium i rollen som försäljningschef hos Lidl.

– Efter att ha byggt upp Lidls organisation i flera delar av landet ser jag nu fram emot att gå in i rollen som etableringschef. Det är väldigt spännande att få vara med och skapa Sveriges mest miljövänliga butiksnät, säger Christoffer Wennergren, etableringschef Lidls fastighetsavdelning i Göteborg.