Jysk moderniserar butiker

 

Den 25 maj nyöppnar Jysk två av sina butiker. En av dem i nya lokaler, och båda med utökad butiksyta.  

Den ena butiken ligger i Gislaved, i nya lokaler.

– Det känns jättekul att kunna välkomna både nya och gamla kunder till de nya och fräscha lokalerna. Här har vi mycket mer utrymme och ljus vilket gör det behagligt att komma och handla hos oss. Vi vill alltid att kunden ska få en behaglig upplevelse och många idéer ifrån vårt sortiment, detta är ett stort lyft för oss, alla inblandade är oerhört nöjda med hur det blivit säger butikschef Gabriel Gonzalez.

Har letat större lokal

Jysk har under en längre tid sökt  bättre läge och större lokaler i Gislaved. Jonas Lundberg är regionchef. Jonas är väldigt nöjd med de nya lokalerna i Gislaved.

– Det betyder oerhört mycket för såväl kunder som medarbetare att butiken har blivit mer effektiv och inspirerande. Jag är säker på att kunderna kommer bli glatt överraskade när de besöker oss, säger Jonas Lundberg.

Kättare att navigera

Även butiken i Varberg har genomgått en genomgripande förändring och har blivit både större och lättare att navigera i än tidigare.

– Vi ser fram emot en spännande sommar och höst där vi kan visa våra kunder hela sortimentet. För vår del får vi större lager och ljusare samt fräschare arbetsmiljö. Vårt mål är att varje kund ska känna sig nöjd, säger butikschef, Slobodan Rajkovic.