Jan ny konsultchef på Pulsen Retail

Jan Näveri kommer tillbaka till Pulsen Retail och kliver in i rollen som konsultchef. Det är ytterligare ett led i Pulsenkoncernens satsning på retailområdet.

Pulsen-koncernen ökar nu sin satsning på retailsidan och förstärker ledarskapet med nya nyckelroller. Jan Näveri tillträder den 1 augusti.

Började i slutet på åttiotalet

– Jag kommer ta ansvar för verksamhetskonsultgruppen på Pulsen Retail. Konsultsidan är ett affärsområde där det kommer hända mycket framöver, så det känns verkligen spännande, säger Jan Näveri.

Han började på Pulsen i slutet av åttiotalet och har varit en del av Pulsens utveckling sedan dess, inte minst kring Pulsens handelslösningar. Förra året valde han att utforska andra delar av retailsektorn som projektledare på IT-logistikföretaget NYCE Solutions.

Klimatet och arbetskamrater lockade

– För min personliga utvecklings skull ville jag testa något nytt efter 27 år i bolaget. Det har varit bra och nyttigt, men Pulsen är ändå speciellt för mig. Det är något med klimatet och arbetskamraterna som drar mig tillbaka, tillsammans med den nya spännande rollen, säger Jan Näveri.