Beyond Retail rekryterar konsultchef

Peter Brühl rekryteras som konsultchef på Beyond Retail.

Konsultföretaget Beyond Retail stärker sitt team genom att rekrytera Peter Brühl som konsultchef. Peter har många års erfarenhet av digital utveckling från en rad olika branscher och marknader.

Beyond Retail är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat på digital transformation, digital marknadsföring och e-handel.

Företaget har fördubblats i storlek under de senaste två åren och fortsätter att accelerera sin expansion med Peter Brühl som ny konsultchef.

Erfarenhet av digital utveckling

Peter Brühl har en lång erfarenhet av att arbeta med digital utveckling. Redan på 1990-talet, när internet började användas kommersiellt, arbetade han för en av Australiens första internetbanker.

Sedan dess har han arbetat med några av de mest kända e-handelsföretagen i Sverige som Adlibris, Bokus och Pierce, och senast som Head of E-commerce på Fenix Outdoor.

– Eftersom jag har haft turen att arbeta med olika företag har jag en bred kompetens som jag hoppas kommer att gynna många kunder. Jag har arbetat med allt från att utveckla e-handelsplattformar till logistik och inköp genom hela värdekedjan, och med min erfarenhet har jag både strategisk och operativ kunskap, säger Peter Brühl.

Uppskattar variationen

Efter att ha arbetat med digital utveckling på olika sätt under lång tid säger Peter nu att han har hittat ett hem i variationen som Beyond Retail erbjuder.

– Nya och spännande saker händer hela tiden i den här branschen. Jag tycker att det är motiverande att fortsätta utvecklas i allt detta, och för mig är en konsultmiljö på Beyond Retail det bästa sättet att göra det på.