De kan bli årets Centrumutvecklare 2019

Hanna Candell, Jimmy Ekborg och Sanna Westerberg.

Här är finalisterna i Årets Centrumutvecklare 2019: Hanna Candell från Helsingborg, Jimmy Ekborg från Osby och Sanna Westerberg från Halmstad.

– Det är imponerande och härligt att se att vi år efter år får in så många nomineringar på duktiga kandidater och i år är inget undantag. Det är ett mycket starkt startfält, säger Marlene Hassel, ordförande i Sveriges Centrumutvecklare.

– Alla tre finalisterna är redan vinnare och vi kan bara gratulera städerna som de är verksamma i. Vi ser med spänning fram emot utdelningen av utmärkelsen på Svenska Stadskärnors årskonferens i Linköping 22 maj.

Priset instiftades 2012

Utmärkelsen Årets Centrumutvecklare instiftades av föreningen Sveriges Centrumutvecklare år 2012 och tilldelas en person som på ett framgångsrikt sätt genomfört en utvecklingsprocess, projekt, en kampanj eller ett arbete inom ramen för centrumutveckling i stadskärna, handelsplats eller köpcentrum.

Juryn för Årets Centrumutvecklare består av fem personer från de tre organisationerna Sveriges Centrumutvecklare, Fastighetsägarna och Svenska Stadskärnor.


Läs även: Sussi är Årets Centrumutvecklare 2018