Danyel och Sebastian öppnar i Teatern

I dag den 25 januari slår Manufacture upp dörrarna i Teatern i Ringen centrum. Bakom Manufacture står krogprofilerna Danyel Couet och Sebastian Thureson.

Teatern växer med ett nytt kök och med det fortsätter även Ringen centrum och Skanstull att utvecklas.

Lustfyllda överraskningar

Manufacture ska enligt Danyel Couet och Sebastian Thureson bli ett dynamiskt kök där säsong, råvarutillgång och de egna idéerna formar menyn. Målet är att hitta lustfyllda och överraskande smakkombinationer.


URW har invigt morgondagens food market


Den röda tråden är att all mat serveras på, i och mellan bröd och äts med händerna. Menyn förändras löpande och under lanseringsdagen finns bland annat Tarte Flambée med gårdskyckling, lammfoccatia och sandwich ”boulette de boeuf” på menyn.

Gedigen bakgrund

Danyel och Sebastian ligger även bakom restaurangerna Allegrine och Bar Étable som öppnade 2018. Danyel Couet har tidigare startat restauranger såsom F12, Smak, Miss Voon, Vigårda och Publico.

Sebastian Thureson kom på andraplats i Årets kock 2016 och har arbetat tillsammans med Danyel under åtta år och på andra toppkrogar såväl i Sverige som i USA.

Anders Salomonsson, centrumchef Ringen centrum.

– Vi är väldigt glada över att Danyel Couet och Sebastian Thureson provar ett nytt och spännande kök i Teatern. Deras föränderliga och kreativa meny med starkt fokus på hantverk passar perfekt och vi är övertygade om att de kommer att bidra till att Teatern fortsätter vara en spännande och levande plats, säger Anders Salomonsson, centrumchef Ringen centrum.

Ersätter Dos Gringos

Manufacture kommer att ersätta Dos Gringos i Teatern. Teatern har nio kök och ett patisserie.