Citycon utser ny affärsområdeschef

Niko Paleovrachas har anställts som ny affärsområdeschef hos Citycon. I rollen ingår ansvar för flera köpcentrum i Sverige och Danmark – inklusive Kista Galleria. Niko har redan jobbat med Kista Galleria under ett års tid som centrumchef på konsultbasis och blir nu fast anställd.

Niko har erfarenhet av operationell fastighetsförvaltning i roller som bland annat kontraktsförvaltare och fastighetschef på Newsec Asset Management och Nordic PM med flera.

Kista Galleria.

– Niko har gjort en enastående insats som centrumchef för Kista Galleria under pandemin och trätt fram som en kompetent ledare och coach för både sitt team och hyresgästerna under hela denna tuffa period. Vi välkomnar Niko till Citycon och är glada att kunna erbjuda en karriärväg för nya talanger, säger Sanna Yliniemi, operativ chef på Citycon.

För Niko är bland annat kundupplevelsen i fokus.

– Det känns väldigt roligt att ansluta till teamet på Citycon Jag ser fram emot att ta över stafettpinnen för affärsområdet och tillsammans med övriga teamet bli en del av Citycons utvecklingsresa där vi kommer att fortsätta jobba för att utveckla och stärka kundupplevelsen, säger Niko Paleovrachas.