Charlotte ny Digital Commercial Manager

Skånska Byggvaror har rekryterat Charlotte Wennberg för att leda företagets satsning på digitala kundmöten. Charlotte kommer närmast från en roll som e-handelsansvarig på Willab Garden

För att ytterligare leda och utveckla Skånska Byggvarors omnikanal-erbjudande rekryteras nu en ny Digital Commercial Manager.  Hon har tidigare arbetat för Search Integration och Yahoo.

Bakgrund inom e-handel

– Charlotte Wennberg har en mångårig och e-handelsfokuserad bakgrund och kommer till oss med stor kunskap om digitala kundmöten och har även gedigen erfarenhet från försäljning av förädlade byggvaror, säger Mikael Jonsson, Omni Channel Manager Skånska Byggvaror.

Återkommer till företaget

Charlotte Wennberg arbetade under 2005–2011 på Skånska Byggvaror som webbstrateg.

– Jag ser fram emot att återvända till ett företag som verkligen utvecklats starkt inom omnikanalhandel. Vi ska arbeta hårt för att utveckla såväl våra digitala kanaler som våra butiksupplevelser så att dessa överlappar och stärker varandra, säger Charlotte.

Vill göra e-handeln mer fysisk

– Genom att göra e-handel mer fysisk, med verklighetsnära produktupplevelser, kan vi bli mer personliga och intressanta i vår kontakt med kunderna. Så blir kundresan ännu bättre och e-handel och butiker bildar en bra helhet i kundupplevelsen.

Charlotte Wennberg startar på Skånska Byggvaror den 7 juni 2017.