Charlie Hågnell ny VD på Sibylla

Från den 7 januari tar Charlie Hågnell över rollen som VD för Sibyllakedjan. Uppdraget blir att flytta fram Sibyllas position på marknaden med hjälp av ett mer strukturerat marknadsarbete och en starkare kundupplevelse.

– Jag har varit en trogen Sibyllagäst ända sedan barnsben och känner mig därför mycket hedrad av att utses till VD för denna klassiska kedja. Utmaningen för oss framåt i kedjan är att vårda vårt redan starka varumärke och tillsammans se till att vi stärker vår position på fast food-marknaden, säger Charlie Hågnell.

Charlie avslutar just nu sitt nuvarande uppdrag som regionchef för Hemköp i Stockholmsområdet, där han under fem år haft drift- och resultatansvar för ett 30-tal butiker.

Erfarenhet från franchiseorganisationer

Tidigare har han även arbetat inom Coop, 7-Eleven och Lidl samt inom fast food-marknaden. Under en tid arbetade han som inköpare och nordiskt ansvarig för distribution av kampanjprodukter för McDonalds 475 restauranger i Sverige och Norden.

Han har också stor vana att arbeta i stora franchiseorganisationer, vilket också är en viktig del i arbetet med att leda Sibyllakedjan.

– Oavsett var jag arbetat tidigare så har jag alltid varit nära kärnverksamheterna och det tror jag även är en viktig ingrediens för ledarskapet i en kedja som Sibylla. Jag drivs av att hela tiden utveckla och driva försäljning, och ser verkligen fram emot att få arbeta med det för Sibyllas räkning, säger Charlie Hågnell.