Caia skapar kreativt hem för varumärket

Jesper Matsch, Vanessa Lindblad, Bianca Ingrosso och Mikael Snabb är grundare av Caia Cosmetics.

Snabbväxande och digitalt baserade Caia Cosmetics öppnar nytt kontor som också ska fungera som en kreativ mötesplats för varumärket. Förutom arbetsplatser för de 15 anställda bygger man även en fotostudio.

Humlegårdens lokaler på Biblioteksgatan 29 i Stockholm är cirka knappt 700 kvadratmeter stora.

Caia Cosmetics säljer makeup under eget varumärke på caiacosmetics.com. Bolaget grundades 2018 av Bianca Ingrosso, Vanessa Lindblad, Mikael Snabb och Jesper Matsch.

En fotostudio i lokalerna

Bianca Ingrosso är utöver engagemanget som entreprenör en av Sveriges största influencers, med över 1,2 miljoner följare på Instagram.

I lokalerna ska man skapa moderna ytor för bolagets 15 anställda och en fotostudio på 150 kvadratmeter.

I byggnaden finns såväl ett stort gym som tillgång till reception, co-working och konferensrum samt cykel- och bilparkering.

Anneli Jansson, VD på Humlegården.

– Eftersom vi bara säljs digitalt kommer vårt kontor egentligen vara det enda stället där vi kan presentera Caia fysiskt. Vårt kontor kommer bli en plats för kreativitet och höga ambitioner som vi hoppas kommer locka många framtida talanger att jobba hos oss, säger Jesper Matsch.

Ser det som en bekräftelse

Humlegården äger flera fastigheter runtom Engelbrektsplan och intresset för platsen är enligt företaget stort.

– Vi vill göra Engelbrektsplan till en av innerstadens mest intressanta platser och där är mixen av varumärken och kunder en otroligt viktig del. Vi ser etableringen av Caia Cosmetics som en bekräftelse på att det erbjudande vi skapar på platsen möter moderna bolags höga krav på en attraktiv miljö, säger Anneli Jansson, VD på Humlegården.

Inflyttning sker 1 oktober 2021.