Beijing8 till Täby Centrums nya matsatsning

Under september 2019 öppnar franchisetagarna Annika och Göran Stjärnheim restaurangkonceptet Beijing8 i Täby Centrums nya matdestination Täby Deli.

”Täby Centrum är ett perfekt läge för Beijing8 med de tolv miljoner besökare som kommer till centrumanläggningen varje år, men även för de många boende och arbetande i närområdet”, konstaterar Annika och Göran Stjärnheim i ett pressmeddelande.

En gemensam syn

Detta är deras första Beijing8-etablering och valet av Täby Centrum kändes naturligt enligt konceptets VD Magnus Leydner.

– Vår dialog med Annika och Göran har präglats av en gemensam syn på hur konceptet med sina unika produkter och sättet de tillagas och serveras på passar perfekt för den typ av restaurang vi öppnar i Täby, säger Magnus Leydner, VD på Beijing8.

Satsningen har mottagits väl

Centrumets satsning på ett nytt materbjudande har landat väl.

– Täby Deli har fått ett fantastiskt bemötande sedan vi öppnade med spännande, kvalitativa och prisbelönta koncept och vi är mycket glada att vi kan fortsätta att leverera nyheter till våra besökare, säger Linda Jensen, centrumchef på Täby Centrum.

Byggnation av restaurangen påbörjas redan under Augusti och planen är att välkomna de första gästerna under början på oktober. Täby Centrum ägs av Unibail-Rodamco-Westfield.


Läs även: Täby Centrum stärker känsla av saluhall


Ett exempel på vad Beijing8 erbjuder.