Arkivet tillsätter nya nyckelroller

Second hand-inriktade Arkivet har rekryterat Louis Bournobuke i rollen som CFO och Anna Wahlgren som ansvarig för det visuella uttrycket. Samtidigt internrekryteras Lisa Djerfsten till en ny roll som övergripande kommersiell chef. 

Arkivet konstaterar i ett pressmeddelande att företaget gjorde sin bästa månad någonsin i maj och i höst öppnas butik nummer fem bästa läge i centrala Göteborg. För att möta ökad efterfrågan och större volymer stärks organisationen med nya roller. 

– Maj blev vår bästa månad någonsin och befäster den positiva trend som är ett kvitto på att kunderna uppskattar vårt erbjudande att cirkulera sin garderob på ett enkelt sätt i en inspirerande miljö, säger Martin Hallander, VD på Arkivet.

Tillträder sina tjänster under augusti

Louis Bournobuke tillträder i augusti som CFO och Anna Wahlgren som Visual Merchandiser Manager. Louis kommer från en liknande roll på Solkompaniet. Anna Wahlgren kommer senast från Åhléns City där hon ansvarade för varuhusets visuella uttryck. 

Samtidigt internrekryteras Lisa Djerfsten till rollen som kommersiell chef (CCO) och får ett övergripande ansvar för att vidareutveckla kundupplevelsen för både handlande- och inlämnande kunder.