Wilner Anderson senior advisor på HUI

 

Wilner Anderson, tidigare VD på Agora och Steen & Ström Sverige, börjar som senior advisor på HUI Research. Företaget växer samtidigt med fler rekryteringar.

– Handeln står inför den största förändringen i branschens historia och analysbehovet har aldrig varit större. Med Wilner på plats adderar vi en av de mest erfarna och kunniga rådgivarna i branschen för att hjälpa våra kunder med strategiska vägval, säger Jonas Arnberg, VD på HUI, i ett pressmeddelande.

Utveckla erbjudandet

Wilner Anderson ansluter till HUI i augusti och kommer i rollen som senior advisor att stötta i projekt samt vara med och utveckla HUIs erbjudande.

– Det ska bli mycket inspirerande att få arbeta med de bästa inom detaljhandelsanalys. Den digitala transformation som branschen genomgår ställer helt nya krav och skapar helt nya möjligheter till analys för att förstå marknaden. Jag ser fram emot att tillsammans med HUI utveckla dessa möjligheter.

HUI växer med fler rekryteringar

Samtidigt växer HUI med fler nya medarbetare. Under våren har Gustav Blixt, Emma Åkerling och Erik Jonsson anställts som analytiker.