Två nya etableringar i Skärholmen Centrum

Skärholmen Centrum.

Skärholmen Centrum har tecknat avtal med restaurangkonceptet Shamali. Man har även hyrt ut en lokal till Godisparadiset. Etableringarna är en del av arbetet med att göra Skärholmstorget mer levande under tider då torghandeln inte är öppen.

Skärholmens stadsdelsområde är, enligt ett pressmeddelande från Grosvenor, Stockholms mest expansiva område.

Under de kommande åren ska tusentals nya bostäder byggas, fler företag etablera verksamhet och en knutpunkt för kollektivtrafik och transport skapas.

Eva Enochsson.

– Shamalis och Godisparadisets satsning i Skärholmen Centrum är en viktig del av arbetet för att stärka rollen som södra Stockholms stadskärna. Det gör utbudet än mer attraktivt för boende och besökare under större delar av dygnet, säger Eva Enochsson, ansvarig hos fastighetsägaren Grosvenor.

Öppnar under hösten

Shamali är ett restaurangkoncept med smakrika rätter från det afghanska och indiska köket. Lokalen är under ombyggnad och ska ha plats för 105 gäster. Restaurangen beräknas öppna i höst.

Under hösten öppnar även godiskonceptet Godisparadiset en butik i Skärholmen Centrum. Det är sedan tidigare klart att H&M gör en nysatsning i Skärholmen Centrum.