Sveriges bästa Pressbyrån-handlare 2019

 

Zakirul och Roya Alam – Årets handlare.

Årets pris för bästa handlare inom Pressbyrån tilldelades Roya och Zakirul Alam. Tillsammans driver de Pressbyråns butik på Älvsjö Torg.

Priset delas ut på Reitans Convenience Swedens årliga Riksmöte, då samtliga franchisetagare och samarbetspartners är samlade.

Årets köpman är ett pris som delas ut till de personer/köpmän som bäst under året utvecklat sin verksamhet på ett resultatinriktat och målmedvetet sätt, i linje med respektive varumärkes riktlinjer.

Passion för arbetet som imponerar

– Jag är väldigt imponerad över den passion som årets vinnare visar i arbetet, vilket skapar så mycket glädje i och runt sin butik. Att lyfta fram förebilder och fira framgångar är en del av vår företagskultur, säger Mariette Kristenson, VD, Reitan Convenience Sweden.

Roya och Zakirul Alam har bland annat ökat sin omsättning tvåsiffriga tal under flera år.

– Det här har gett mig mer energi så att vi kommer sticka ut och göra ännu bättre de kommande åren. Vi vill fortsatt vara en bra förebild för våra kollegor, så det slutar inte här, säger Roya Alam.

Jurys motivering

Årets Köpman brinner för att sprida glädje i vardagen till våra kunder och kunderna vallfärdar till butiken där de alltid får en upplevelse som gör deras dag lite bättre. Med högsta möjliga kvalitet, exemplarisk butiksstandard och oöverträffad fyllnadsgrad imponerar och inspirerar Köpmannen ideligen sina kollegor på Golden Ticket. Vidare delar Årets Köpman gärna med sig av sina kunskaper, sprider stort engagemang och fortsätter att ständigt utmana sig själv i att bli ännu bättre. Hen är verkligen ”in it to win it”! Efter många år med två toppbutiker och många år med tvåsiffriga ökningstal är ni nu helt enkelt bäst!